maandag 8 juni 2009

Zomercursus via mail: Schrijverij

Afgelopen voorjaar ben ik gestart met een mailcursus. Geboren uit nood eigenlijk. Enkele cursisten wilden heel graag een reguliere cursus volgen maar konden de timing daarvoor niet rondkrijgen. Zo is Schrijverij geboren. Een schrijfcursus proza&poëzie via mail. Zowel ik als de cursisten hebben het met plezier afgerond.
Voor herhaling vatbaar!
Een zomercursus bedacht ik. Voor mensen die juist in dit seizoen willen schrijven, maar alle cursuscentra zijn gesloten. Of voor iemand die in de vakantie juist eindelijk de tijd heeft om te schrijven. Of voor iemand die de zomer juist doorwerkt en in september of oktober op vakantie gaat, juist wanneer de reguliere cursussen weer beginnen. Of voor mensen die het eens veilig thuis willen proberen, of 'zo'n schrijfcursus' iets voor hen is.
Kortom redenen te over voor Schrijverij.


Wat kun je verwachten?
6 lessen met steeds een ander thema. Elke les minstens 2 opdrachten, verdeeld in meerdere stappen en duidelijk beschreven. Heb je toch nog vragen, dan kun je altijd mailen en eventueel bellen. De gemaakte teksten stuur je in, ik geef feedback en stuur dat weer naar je terug.

Wanneer starten? Wanneer je maar wilt tot 1 augustus.
Je meldt je aan en zodra de betaling geregeld is, kun je beginnen met de eerste les. De volgende les volgt dan na 2 weken.
De cursus kost €75,00 voor 6 lessen.

Voor meer informatie of aanmelden: E-mail: lander@planet.nl
tel: 043 450 31 70

Nelly Q. van Dam

Geen opmerkingen:

Een reactie posten